Par relationer indenfor numerologien.

 

 

Du kan her få en Terapi/numerologisk session, der handler om dig og et andet menneske, nulevende eller afdød. Det handler om at skabe forståelse for hvad i skal/skulle lære af hinanden, så man kan se hvordan Dharma/karma udspiller sig igennem relationen og måske forstå bedre, hvorfor man havde en voldelig forældre, eller et afhængigheds forhold til en eks kæreste osv. Men du kan også booke tid sammen med din nuværende partner, mor, far osv., for at få belyst hvad lige præcis jeres relation handler om. Det kan give jer værktøjer, til at forstå hinanden bedre og komme i mål, med det i har aftalt som sjæle, der skal styr på i dette liv.

 

1) Her kigger vi på dig og din relation til en anden. Vi kigger kun på dine tal og de tal i har skabt sammen, med mindre det er en afdød, så kigger vi på jer begge, i alle tilfælde for at belyse jeres relation, så det giver mening for dig. 

Pris:

950,- (1 time klinik)

550,- (40 min Tlf)

 

 

2) Du og din partner/mor/veninde osv. booker en session sammen og vi kigger på jer hver især og sammen. 

Pris:

1750,- (klinik, ca 75 min)

1350,- (online-messenger eller skype ca 60 min )

 

Skulle du undre dig over denne forskel på sessionerne, er det ganske enkelt et spørsgsmål om etik. Jeg hverken kan eller vil tillade mig, at sidde og se på et nu levende menneske der ikke er til stede, uden deres samtykke.

Er du forvirret, men interesseret - det forstår jeg godt, det er ind imellem svært, at sætte ord på det man tilbyder, så alle kan forstå det :) - så kontakt mig endelig, ved spørgsmål om hvordan en session foregår, det er altid gratis.

Tlf 42525842 eller

mail analines@outlook.dk