Merkur i retrograd

Merkur i retrograd er et tilbagevendende og helt normalt fænomen som sker ca. 3-4 gange hvert år. Alle planeter har retrograd perioder.

Men det betyder at følelserne nok vil gå lidt højt, så pas godt på dig selv og dine kære og husk at ikke alt hvad der bliver sagt er noget du kan tage for gode vare.. mange vil tale før de tænker og bagefter fortryde. Så husk at tilgive.

Så er du lidt forvirret for tiden, bør du så absolut læse mit indslag <3

 

Merkur i retrograd 

perioder i 2021 

30-01-2021 til 20-02-2021
29-05-2021 til 22-06-2021
27-09-2021 til 18-10-2021

 

Merkur i retrograd

perioder i 2022

14-01-2022 til 03-02-2022
10-05-2022 til 02-06-2022
09-09-2022 til 02-10-2022
29-12-2022 til 18-01-2023

 

Alle planeter går retrograd, men Merkurs rejse synes at påvirke folk langt mere end nogen anden. ( Selv folk, der " ikke tror på astrologi " tror ofte at de er skøre i efterskælvet af Merkur retrograd !)

Og hvorfor gør den så det? 

Det er fordi Merkur styre kommunikation, klar tænkning, sandhed og rejser,
så når planeten går retrograd - hvilket betyder, at det ser ud som om den går baglæns på himlen - går alle disse ting baglæns. Tingene begynder at gå galt og blive rodet. Merkur går ikke baglæns ,i virkeligheden, den hænger bare ved siden af solen, men fra Jorden ser det ud som om den er gået i bakgear. 

Det sker typisk i et par uger, et par gange om året.

 Bemærk: Vi begynder sommetider at mærke virkningerne af Merkur Retrograd et par

dage tidligere, derfor skynder jeg mig lige at få dette op <3  
Det er rart at give dig selv lidt spillerum på hver side af de foreskrevne datoer!

 

Så hvad sker der når Merkur gå i retrograd? 

 Alle mulige ting! Det er ligesom alle du kender pludselig er blevet vanvittige! Du kan finde dig selv i bizarre argumenter om intet overhovedet, ikke være i stand til at afslutte sætninger eller knap endda i stand til at danne en sammenhængende tanke. Din computer og andet elektronisk udstyr er mere tilbøjelige til at gå på ferie/have sit eget liv.
Du kan opleve rejse forsinkelser, også.
Dobbelt-tjek dit fly og tage en bog med dig til at holde dig beskæftiget,  mens du venter på toget!
Vi har ikke tendens til at få alle de oplysninger, vi har brug for på dette tidspunkt, så det kan være svært at tage store beslutninger, og det er derfor ikke altid det bedste tidspunkt at underskrive en kontrakt.

 

 

 Forvent at høre super høje klager fra venner, der er Tvillingerne eller Jomfruen,(UNDSKYLD) da begge er styret af Merkur! Merkur styre også en masse industrier som udgivelse, skrivning, redigering, reklame, salg, public relations og noget at gøre med transport, ligesom luftfartsselskaber,  posthus og taxaer!
Det betyder, at det kan være særlig hårdt for Tvillingen tog ledere og Jomfruen der er blad redaktører, så vær venlig, hvis det er nogen du kender! 

 Jeg oplever ofte, at Merkur retrograd giver mig lyst til at gå i eneboer mode. Jeg har lyst til at halvdelen af ​​min hjerne mangler, så jeg er virkelig ikke så interesseret i at interagere med nogen, plus hver samtale synes at gå i en usædvanlig, forvirrende retning. Jeg føler mig meget mere irritabel og frustreret og tingene går bare ikke som jeg vil have dem til.

Så der er de dårlige nyheder. Merkur retrograd kan være en total spark i tænderne for dem af os,
der normalt stolte af at have vores karmiske lort på plads! Den gode nyhed er, at Merkur retrograd giver os masser af smukke muligheder, hvis vi bare vipper vores hoved og kniber øjnene lidt sammen.

 

Merkur i retrograd vil have os til at flytte tilbage åndeligt/spirituelt. Det giver os en chance for at genbehandle forskellige områder af vores liv, som kan have brug for lidt mere arbejde, så vi kan komme videre til en lys ny begyndelse.
Nu, mere end nogensinde, er tiden inde til at se på tingene med klare øjne. Lækre, friske perspektiver er afsløret.
Vi har ofte store gennembrud - intellektuelle, følelsesmæssige eller åndelige - i løbet af denne tid.

 

Det er også en fantastisk periode, for at binde løse ender. Så mange af os har ufærdige projekter ... Måske bare en dør har brug for en anden farve maling, eller du vil beslutte at lægge din ex - kærestes kærlighedsbreve væk, én gang for alle.
Når det er sagt, er dette også en tid, hvor det er meget almindeligt for gamle kærester, venner og bekendte at komme i kontakt! Hvis du hører fra en person fra din fortid, mød med dem og se, hvad der er fremkommer!

 
Måske er der noget du skal have sluppet - eller sagt.

 

 En af de bedste måder at håndtere det - som med det meste , i virkeligheden - er bare at " gå med strømmen ".
Når du kæmper med Merkur i retrograd, er der livet bliver rigtig grim.

 Bare tag lidt tid, gå langsomt, være forsigtig, ikke forvente at du er uber- produktiv - perfekt lige nu. Vær god ved dig selv og de ​​mennesker omkring dig, nu mere end nogensinde!

 

 

EN HURTIG GUIDE TIL, AT OVERLEVE MERKUR I RETROGRAD!

❤Vær sikker på ikke at tage tingene alt for personligt. Folk vil ofte sige offensive ting, de ikke mener omkring dette tidspunkt, fordi deres tænkning er overskyet og deres kommunikative færdigheder er på pause! Hvis din bedste ven pludselig blev den mest ufølsomme person i verden, Lad tvivlen komme vedkommende til gode.

 ❤Tag en sikkerhedskopi af dine data!

 ❤Køb ikke nogen store ting, fordi de ofte vil have fejl eller problemer, som du ikke var klar over! Selvfølgelig vil livet ikke stoppe bare på grund af skøre planetarisk bevægelse, så hvis du absolut nødt til at få den bil, computer eller iPhone, TRIPLE-check alt apirarbejdet, og sørg for at have en garanti!

 ❤Tag tingene med et gran salt. Alle er lidt forvirret, og folk er meget mere tilbøjelige til at ændre deres mening, når Merkur går direkte igen. Merkur kan være lidt af en svindler - kunne det være, at de næste par uger er en stor karmisk joke?!

 ❤Læs det med småt på alle kontrakter. Stil masser af spørgsmål. Igen, kan du ikke sætte dit liv på hold bare på grund af nogle dumme planet, men tilpasse din livsstil lidt, så tingene kører mere jævnt. Kommunikation kan være noget rod lige nu, men gør dit bedste for at få så mange oplysninger som du kan.

 ❤Færdiggør ting, du startede for et stykke tid siden. Forbedring i hjemmet projekter? Garderobe re-organisation? Noveller? Kærlighedsaffærer?! Dette er et glimrende tidspunkt at binde løse ender og smid ting væk for evigt.

❤Find sammen med gamle venner, mindes og grine!

 Dobbelttjek alle oplysninger, du er givet, især dem der vedrører rejsearrangementer! Check afgange, forsinkelser, bagage kvoter, reservationer - alt!

❤Tillad Merkur at skubbe dig i usædvanlige retninger. Hvis du synes at finde dig selv "tilbage til fremtiden", skal du ikke bare prøve at sno sig ud af det - se på, hvad universet forsøger at vise dig. Hvad kan du lære af denne situation? Dette er en fantastisk tid til at revurdere, acceptere og komme videre.

❤ Brug de ting, du har opdaget i fortiden for at skabe en blændende ny vision, så du er klar til at springe foran, når Merkur går direkte igen!

 

Så træk vejret dybt og tag så december i stiv arm.

Lys og frihed Analine