Tolkning af din essens, dine navne og dit numeroskop.

Den lille tolkning er et tilbud til dig som gerne vil vide mere om dig selv fra et numerologisk perspektiv, men som ikke er sikker på at du vil ændre dit navn og derfor ikke er klar til en navnesession.

Du modtager en personlig mail specielt til dig fra mig – Analine Namaste - med information omkring din nuværende unikke numerologiske essens og dit nuværende numeroskop.

Måske er du draget af numerologien, men ikke er helt sikker på om du skal bestille en fuld numerologisk personlig session endnu.

Måske vil du gerne vide lidt mere om hvad der ligger i dit nuværende numeroskop inden du beslutter om et navneskift er noget for dig.

Den lille tolkning er en mulighed for, at lige mærke efter om du føler der er fordel i at ændre navn eller ej.

Den lille tolkning indeholder:

  • Gennemgang af de mest fremtrædende energier i din personlige unikke numerologiske essens
  • Gennemgang af dine navneenergier samt de mest fremtrædende træk ved dit personlige numeroskop
  • Besvarelse af eventuelle spørgsmål du stillede ved bestillingen af din tolkning.
  • Du får denne information på en mail, lavet personligt af mig - Analine Namaste, særligt til dig.

Den lille tolkning kan også være et tilbud til dig, som allerede har ændret navn hos en anden numerolog, men som af forskellige grunde ikke er helt sikker på om dit numeroskop er det rigtige for dig. Det kan være det er længe siden du skiftede navn og overvejer at opgradere, eller måske er du forvirret over de mange forskellige holdninger til numeroskoper og derfor gerne vil høre om jeg mener, at det du har fået er det bedste match til dig. Det kan også være du har brug for at høre om dine årstalsrækker, der er flere muligheder.

Husk at den lille tolkning ikke er en erstatning for en session, men udelukkende er en lille tolkning, et kig på dig og dit nuværende navn. Der bliver ikke som udgangspunkt givet navneforslag ud via den lille tolkning.

Såfremt du har brug for et godt råd, i forbindelse med navnevalg eller bare et enkelt spørgsmål vedrørende dit navn, hvis du feks skal giftes, kan du se prisen for dette under priser.

Denne lille tolkning er en mulighed for dig at høre mine tanker omkring din essens og dine navneenergier som udgør dit personlige numeroskop og skæbne, så du kan træffe en informeret beslutning om hvorvidt du ønsker at skifte navn og evt. booke en fuld numerologisk personlig navneskifte session, nu eller i fremtiden.

Kontakt mig på analines@outlook.dk  eller ring/sms på 42525842

Pris 450,-