Hvordan får du den bedste periode, når Venus går i retrograd.

Venus er i retrograd fra 18 December 2021 til 28 Januar 2022.

Næste gang: 23 juli 2023 til 4 september 2023.

Venus i retrograd er en periode med spændende muligheder for alt omhandlende kærlighed og penge.

Venus er planeten for kærlighed, skønhed, sanselighed, luksus og finanser.

Når Venus er i retrograd er de disse ting som vi må reevaluere. Vi må overveje og mærke hvem og hvad vi virkelig elsker og sætter pris på.

Hver 18. måned går planeten Venus i retrograd. Du kender nok til, når planeten Merkur går i retrograd, da der ofte er meget fokus på det i spirituelle kredse. Det er ikke lige så ofte, at Venus går baglæns, men det betyder ikke, at det ikke er lige så vigtigt – faktisk er det ofte ganske signifikante hændelser der forekommer under retrograd.

Men der er særlige ting du bør være opmærksom på når Venus går retrograd.

Venus i retrograd – ny og gammel kærlighed

Det er muligt at finde ægte kærlighed, når Venus er retrograd, men der må påregnes nogle forsinkelser eller modstand. Selvkærlighed, tålmodighed og timing vil forøge din chance for et kærligt og varigt forhold.
Umiddelbare tiltrækning og hvirvelvind romancer er de mest sandsynlige, hvis du møder en ny person under retrograd.

Nøglen til at får mest mulig ud af Venus i retrograd er at overveje dine muligheder og beslutninger grundigt. Spontane beslutninger baseret på lyst fremfor kærlighed vil ende i sorg, når planeten går direkte igen.

Under denne type retrograd, kan tidligere kærester dukke op – det kan handle om afslutning eller det kan handle om en genoptagelse af forholdet som får nyt liv og styrke.

Hvis en tidligere elsker eller kæreste dukker op i dit liv under Venus retrograd perioden, så kan det være fordi noget skal forløses mellem jer og personen forsvinder ud af dit liv igen, når planeten går direkte. Det kan virke meget skæbnebetonet eller forudbestemt.

Men hvis denne tidligere kæreste, og det I har, er ægte kærlighed, så vil jeres forhold styrkes af perioden. Venus kommer og hjælper jer med at komme til bunds i det der skilte jer ad og kan støtte en genforening i kærlighed.

 

Nostalgi og afslutning under retrograd

Måske møder du ikke en tidligere kæreste, men mindes et tidligere forhold i tankerne. Det kan være helt terapeutisk, især hvis du er klar til at gå tilbage over den gamle og grave op skatte fra fortiden. Sørg for at du værdsætter de gode tider, vel vidende at de ikke er det rigtige for dig nu – hvis det var så ville denne person være i dit liv – og mærk taknemmelighed for den kærlighed du har oplevet.

Universet støtter dig i at få tidligere forhold sluttet på et hjerte niveau.

Hvis du er i et parforhold der har været særligt udfordrende over en længere periode, så kan denne retrograd i Venus komme med et sundt puf, så I kan afslutte det.

Stærke parforhold vil overleve Venus i retrograd og komme styrkede ud.

Når Venus er i retrograd, så er vi i kontakt med vores dybe, og mindre åbenlyse, mindre forfængelige behov og ønsker.

Det er derfor at retrograd perioden er et perfekt tidspunkt til at reevaluere dit parforhold. Men husk at vente med at afslutte et forhold til Venus er direkte igen, hvis du er for hurtig, så kan du ende med at fortryde det.

Venus i retrograd – få en god periode

Der er nogle helt generelle ting du med fordel kan være opmærksom på under denne periode, som jeg vil ridse op for dig her smukke sjæl:

Venus retrograd perioden er velegnet til:

– At gentænke/overveje personlige relationer
– Foretage en vurdering af dit nuværende parforhold
– At udarbejde budgetter
– At betale af på gæld
– At være påpasselig med dine penge (udsæt gerne ekstravagante luksuriøse køb)

Venus retrograd perioden er ikke velegnet til:

– At indgå ægteskab eller forlovelse
– At starte et nyt parforhold (parforhold indledt under perioden vil ofte vise sig at være uhensigtsmæssige når Venus bevæger sig fremad igen)
– At træffe store finansielle beslutninger
– At investere dine penge
– At foretage større indkøb (de vil ofte vise sig senere at være en dårlig investering)
– At få foretaget skønhedsindgreb, som fx kirurgi eller lignende, prøve en helt ny frisure, købe helt ny garderobe og så videre.

Det frarådes generelt at tage endelige beslutninger omkring store forandringer i forhold til kærlighed og finanser mens Venus er i retrograd – vent med at handle på det til Venus går direkte igen.