Kan du huske dine tidligere liv?

De fleste mennesker kan ikke, huske deres tidligere liv. De kan ikke huske hvem de har været, hvordan de levede eller hvilken familie de havde osv. Men desværre kan vores tidligere liv godt påvirke os, i dette liv alligevel. Jeg skriver desværre fordi, en masse mennesker går rundt med en følelse af, ikke at kunne slippe "noget".

De ved oftest ikke hvad det er og forstår derfor ikke, at det der forhindre dem i at leve i dette liv, ikke nødvendigvis bunder i feks en dårlig barndom, men også kan være noget fra et tidligere liv.

 

Er du klar til at slippe lænkerne, fra dine tidligere liv? 

Jeg er traveler terapeut.

Det vil sige at jeg ikke "kun" sender dig tilbage til andre liv - jeg tager med, hvis du ønsker det. Vi kan derfor sammen gå og se på det liv du beskriver, mens jeg kan hjælpe dig med at finde vej og svar. 

Der kan være mange årsager til, at du kontakter en Regressionsterapeut.

Oftest handler det om, at finde redskaber fra tidligere liv, til bedre at kunne forstå ting i nuværende liv, der kan hjælpe med at give slip på gamle mønstre, angst, vaner, kontrol, men også hvilken rolle, din nuværende partner har haft i et tidligere liv og meget mere.

Det kan faktisk også være smerter, du har levet med i mange år, der pludselig forsvinder, efter du har været i Regressionsterapi, i disse tilfælde føres du bevidst tilbage til det liv eller den tid, hvor disse smerter er kommet til dig. Når du konfronteres med årsagen til disse smerter og giver slip, kan smerterne lindres eller helt forsvinde og du kan få svar på, hvad du skal lære af denne rejse.

Det kan også være, at du simpelthen blot er nysgerrig og evt. vil finde ud af, hvem eller hvor du har været i et tidligere liv.

 

I Regressionen vil du kunne få kontakt til en af dine guider.

Alle har en, eller flere skytsånder/guider og du vil få navnet på en dine, og han/hun vil følge dig på din rejse. Efterfølgende vil du fremover kunne kontakte denne skytsånd/guide i hverdagen, når du har brug for at mærke vedkommendes tilstedeværelse..

Fortiden kan vi ikke ændre på eller gøre noget ved, men vi kan ændre vores holdning til den, og vi kan sætte os selv fri af den, også den der går tilbage til tidligere liv.

 

Hvis du vil....kan jeg hjælpe dig.

En session kan vare lige fra 1 og op til ca. 2 timer alt efter, hvor modtagelig du er til at gå i trance, om du hopper videre til flere liv, eller hvor meget vi skal tale sammen før og efter.

Jeg bruger ca 20 min på at få dig til at slappe af, med healing og guidet meditaton, så du er helt afslappet når vi går i gang.

I forbindelse med en Regressionterapi, skal du vide, at du ikke må have taget euforiserende stoffer de seneste tre måneder eller være påvirket af alkohol.

PRIS: 1250,-